bet365 Link » bet365 Link »

 FONTOS:   A bet365 kivonul Magyarországról és nem fogad új regisztrációkat! 

Az oldal tartalma a Magyarországon kívüli felhasználókat célozza meg.

18+ | Kereskedelmi tartalom | Játsszon felelősségteljesen | Feltételek érvényesek

A vállalat elsődlegesen a sportfogadásra fókuszál, de emellett kifejezetten komoly hangsúlyt fektet a webes platform online kaszinó szekciójára is. Az oldalon az élőben történő sportfogadás lehetősége mellett az a regisztrált felhasználóknak lehetőségük nyílik a legtöbb fontosabb mérkőzés közvetítésének megtekintésére is, így ez a szolgáltatás igencsak kiemeli a céget a hasonló területen tevékenykedő piaci versenytársai közül.

A bet365 előnyei

 • Változatos, magas összegű bónuszok, amelyek nem csupán a sportfogadási szekcióra korlátozódnak, hanem a kaszinó részleghez is igénybe vehetők
 • Magyar nyelvű kezelőfelület
 • Többféle, jól használható mobil applikáció, kompatibilitás szinte minden operációs rendszerrel
 • Rendkívül széleskörű sportfogadási kínálat, élő fogadás
 • Folyamatosan bővülő, frissülő, hatalmas sportfogadási kínálat, fogadási lehetőség „egzotikus” sporteseményekre is
 • Sokféle fogadási variáció
 • Élő mérkőzés közvetítések
 • Élő kaszinó szolgáltatása
 • Gyors és kényelmes webhely, beleértve az élő fogadásokat is
 • Alternatív link (bet365 mirror)
 • Az bet365 GYIK szekciójában szinte minden felmerülő kérdésre megtalálható a válasz, és az ügyfélszolgálati rendszer is jó

A bet365 hátrányai

 • A póker játéknál a játék üteme időnként kissé lassú
 • Az ügyfélszolgálati részleg néha túlterhelt a sok kérés miatt, és némi türelmet igényel
 • Az élő spotközvetítés megtekintéséhez rendelkezni kell pénzzel a sportfogadási egyenlegen
 • A fogadások kiértékelésénél időnként vannak kisebb csúszások

A bet365 oldalának felépítése, jellemzői

Az oldal dizájnja viszonylag egyszerűnek mondható, bár tény, hogy ez az „egyszerűség” nagyban hozzájárul annak áttekinthetőségéhez. Nincsenek rajta ide-oda mozgó, zavaró elemek, idegesítő, villódzó bannerek, és a zöld háttérszín, valamint a vele harmonizáló egyéb árnyalatok kifejezetten nyugtatóan hatnak az emberre. Amikor megnyitjuk a bet365.com weblapját, akkor egy olyan aloldal fogad minket, amelyen kiválaszthatjuk az általunk használni kívánt nyelvet.

Szerencsére a bet365 rendelkezik magyar nyelvű felülettel is, ezért azoknak sem lesz problémás a használata, akik hadilábon állnak az angollal, vagy más idegen nyelvvel. Már ezen a beléptető aloldalon is látható, hogy a bet365-nél nem csak hagyományos sportfogadásra nyílik lehetőség, hanem élőben is fogadhatunk, és emellett élő közvetítéseket is megtekinthetünk a rendszeren keresztül.

A cég ez utóbbi két szolgáltatását igyekszik minél jobban kihangsúlyozni, mert akárhogy is ragozzuk a dolgot, azért mégis a sportfogadás szekció az, ami igazán pörög az oldalon, de persze azért az online kaszinó részlegre is kellő figyelmet fordítanak az üzemeltetők. A Sportfogadási aloldalra jutva, amennyiben még nem vagyunk regisztrált tagok, pár lépésben könnyedén elvégezhetjük a bet365 regisztráció procedúráját, amelyet követően, teljes jogú tagként vethetjük bele magunkat a sportfogadásba, ha úgy tartja kedvünk. A felhasználói fiókunkba a főmenü jobb oldalán megtalálható box-on keresztül tudunk belépni a regisztrációnál megadott felhasználói nevünk és jelszavunk megadásával.

Minden szükséges adminisztrációt, egyenleg feltöltés, kifizetések stb. a felhasználói fiókunkba történő belépést követően tudunk elvégezni. Az oldal felépítése tulajdonképpen jónak mondható, és bár elsőre talán kissé zavarónak hathat, a bal oldali menüben megtalálható bőséges sportfogadási kínálat, némi idővel ezt is meg lehet szokni.

A platform alapvetően jól működik, bár tény, hogy egyes aloldalak időnként kissé lassan töltődnek be, viszont a bet 365 szolgáltatásainak minősége és a bőséges sportfogadási és online kaszinó kínálat kárpótolja a játékosokat az esetleges kellemetlenségekért. Ha valamilyen technika problémánk merülne fel, akkor az oldal alsó részén megtalálható „Technikai problémák” részlegben, vagy a gyakran ismételt kérdések szekcióban érdemes körülnézni, mert jó esély van rá, hogy a minket érintő gonddal már más is szembesült korábban, így a megoldás valószínűleg már le van ott írva.

Ha mégsem boldogulnák, akkor még mindig felvehetjük a kapcsolatot a bet365 ügyfélszolgálatával is, amelyre a hagyományos elérhetőségek mellett, élő chat formájában is lehetőségünk nyílik. Csodát ne várjunk az élő chat-től, viszont ha türelmesek vagyunk, akkor előbb-utóbb mindig akad valaki a túloldalon, aki igen készségesen, és kifejezetten szakszerűen orvosolja a gondunkat.

A bet365 platformjának jellemzői

Az oldal linkjét a böngészőnkbe bepötyögve egy beléptető „kapu-szerű” aloldalra jutunk, ahol egy-két kattintással kiválasztható az általunk használni kívánt nyelv a platformhoz.

A regisztráció menete is kifejezetten könnyűnek mondható, így ha még nem rendelkezünk bet365-ös felhasználói fiókkal, akkor azt pár lépésben létre tudjuk hozni, a platform jobb felső sarkában található „Regisztráció” linkre kattintva, ahol az instrukciókat követve szinte gyerekjáték az egész folyamat.

Sportfogadás, odds-ok és online kaszinó

A bet365 sportfogadási platformját minden barokkos túlzás nélkül, nyugodtan hívhatjuk az európai sportfogadás „zászlóshajójának”. Aki első blikkre nem ért egyet ezzel, az csak vessen egy pillantást a sportfogadási szekció kínálatára, amely már-már zavarba ejtően bőséges.

Van itt szinte minden, ami csak fogadható sportként szóba jöhet, legyen szó akár hagyományos csapat sportokról (labdarúgás, vízilabda, kosárlabda stb.), technikai sportokról (motorverseny, forma 1 stb.), egyéb sportokról (snooker, floorball, golf, baseball stb.), vagy a hazánkban is egyre népszerűbb E-sportokról. Annak, hogy hogyan, miként állítjuk össze a fogadási szelvényünket, gyakorlatilag csak a képzeletünk szabhat határt.

Számos piac aktuális ajánlata közül választhatunk, az odds-ok is egész jónak mondhatók, és aki szeret kicsit komolyabb kockázatot vállalni az igen szép nyereményeket vághat zsebre egy-egy jól sikerült kombinált fogadással. Mivel az oldalon lehetőség van az azoknak a sporteseményeknek az élőben történő megtekintésére, amelyekre fogadtunk, ezért érdemes kihasználni ezt a szolgáltatást már csak azért is, mert a hazai tv csatornák finoman szólva sem kényeztetnek el minket túlzottan, az izgalmas sportesemények élő közvetítésével. Természetesen élőben is fogadhatunk az oldalon a hagyományos fogadási módok mellett.

A weblap bal oldalán találhatók meg a sportfogadási kínálatban szereplő sport típusok, sportágak szerinti bontásban.

Az általunk kiválasztott sport típusra kattintva, kedvünkre válogathatunk az azon belüli ligák, bajnokságok eseményei között, ahol a különféle piacok odds-ai révén gyakorlatilag bármilyen szelvényt összeállíthatunk, függően attól, hogy milyen rendszerű fogadást részesítünk előnyben, illetve, hogy mekkora összeget akarunk kockáztatni egy-egy szelvénnyel.

A bet365 rendszere lehetővé teszi a regisztrált tagok számára az úgynevezett „élő fogadásokat”, azaz nem csupán egy-egy adott sportesemény kezdete előtt, hanem a meccs közben is szinte bármikor fogadhatunk a mérkőzés kimenetelére, illetve annak bizonyos eseményeire.

További jó hír, hogy a bet365 a regisztrált felhasználói számára lehetőséget nyújt a platformon egyes sportesemények élőben történő megtekintésére is, amelyhez elég, ha némi pénzzel rendelkezünk a sportfogadási egyenlegünkön, illetve van az adott eseményre szóló érvényes fogadásunk.

A kínálati palettára jellemző, hogy olyannyira széleskörű, hogy a népszerű csapatsportok mellett (labdarúgás, kosárlabda, tenisz, kézilabda, amerikai futball, vízilabda stb.), téli sportokra, E-sportokra, lóversenyre, sőt még virtuális sportokra is fogadhatnak a játékosok.

A bet365 új funkciókat is kínál, köztük a "Fogadáskészítő", a "Felvehető most" és a "Fogadás módosítása", amely növeli az ügyfelek fogadási lehetőségeit.

bet365 Mobile

A bet365 (mobile.bet365.com) sportfogadási platformjának többféle mobil applikációja is elérhető.

Az utóbbi pár évben a mobileszközök, okostelefonok, táblagépek használata a nemzetközi trendeknek megfelelően hazánkban is igen elterjedtté vált.

A bet365 App gyors, lite a CPU-n, és hibamentes. Ha Android vagy iOS eszközök vannak, biztosan rendben leszel. Soha nem volt gondunk: a sportfogadást navigálni a bet365 app felülvizsgálata során a megszakításmentes volt.

A bet365 mobil verzióban a sportfogadáson kívül kaszinó vagy pókerjáték is játszható.

Összegzés

A bet365 hosszú évek óta jelen van az online szerencsejáték piacon, és hatalmas felhasználói bázissal büszkélkedhet világszerte. Az egyik legmegbízhatóbb cégnek számít, amelynél biztonságban van a befizetett pénzünk, így nem kell aggódunk semmi miatt, és teljes figyelmünket a sportfogadásra, online kaszinó játékokra tudjuk fordítani.

Címkék

bet365 magyar = belépés = bet365 Italia = alternative link = bet365 bejelentkezés

Egyéb fogadóirodák

További népszerű bukmékerek magyar nyelven: