William Hill Link »

A William Hill cég alapítása a régmúltba nyúlik vissza, 1934-ben alapította a névadója William Hill Nagy-Britanniában. Az ezt követő évtizedek során a vállalat számos tulajdonosváltáson ment keresztül, 2002-ben londoni tőzsdén is bevezetésre került a cég, amely világszerte több mint 16.000 alkalmazottal rendelkezik. Irodái Nagy-Britanniában és Gibraltáron találhatók meg, és 2300 engedélyezett fogadóirodával büszkélkedhet a szigetországban. A legnagyobb vállalatnak számít az Egyesült Királyságban és a sportfogadási tevékenysége mellett online kaszinót és online póker szolgáltatást is kínál a játékosoknak világszerte.

A William Hill előnyei

 • Magyar nyelvű kezelőfelület
 • Gördülékeny ügyintézés, élő chat lehetősége az oldalon
 • Hatalmas sportfogadási kínálat, élő fogadás
 • Bőséges játék kínálat az online kaszinóban
 • Élő kaszinó szolgáltatás
 • Több szekcióra osztott, jól strukturált, könnyen kezelhető platform
 • Bónuszok széles választék, speciális promóciók, VIP klubtagság
 • Többféle be- és kifizetési mód, Paypal is rendelkezésre áll

A William Hill hátrányai

 • A mobil alkalmazások között nincs windows-zal és balckberry-vel kompatibilis verzió
 • Az egyes aloldalak betöltődése időnként elég lassú
 • A kezdők számára elsőre kissé bonyolultnak tűnő fogadási szabályzat
 • A hazánkban népszerű vízilabda nem szerepel a sportfogadási kínálatban

A William Hill oldalának felépítése, jellemzői

Az oldalt megnyitva a böngészőben (http://www.williamhill.com/hu) az embernek elsőre az ugrik be róla, hogy rendkívül színes, de ez egyáltalán nem hat zavaróan, mert a kék különféle árnyalatai és sárga szín igen jól harmonizálnak egymással. A platformon már első blikkre is látszik – mivel a linket bírva a böngészőbe tulajdonképpen egy „beléptető oldalra” jutunk -, hogy a cég a hagyományos sportfogadás mellett a legnagyobb hangsúlyt a labdarúgást érintő fogadásokra és az élő fogadásokra helyezi, de emellett a kaszinó, a póker és a lottó is meghatározó szerepet töltenek be a repertoárjában. Ha korábban még nem jártunk ilyen jellegű weboldalon, akkor érdemes először az alul megtalálható „Súgó” linkre kattintanunk, amely megnyit egy új böngésző ablakot, ahol kategorizálva, logikus felépítés szerint olvashatjuk el magyar nyelven az oldal használatának minden csínját-bínját. Itt gyakorlatilag minden fellelhető, legyen szó akár a fizetési módokról, vagy a fogadástípusokról, kifizetések menetéről stb. Ha valamilyen oknál fogva mégsem találnák meg a választ a kérdésünkre, akkor a nemcsak e-mail formájában léphetünk kapcsolatba az ügyfélszolgálat munkatársaival, hanem élő chat-en is, ami valljuk be, azért igencsak lerövidíti az ügyintézés menetét. A regisztrációs folyamat elvégzése meglehetősen egyszerűnek mondható, ugyanis gyakorlatilag csak egy sima űrlapot kell kitölteni hozzá, megadva személyes adatainkat, majd ha mindezekkel végeztünk elég rákattintani a „Számlám létrehozása” gombra.

Promóciók és megszerezhető bónuszok

A William Hill szerencsére nem bánik szűkmarkúan a bónuszokkal, ezért új tagként többféle bónusz típus is a rendelkezésünkre áll az oldalon. Ha a sportfogadás iránt érdeklődünk, és elvégeztük a sportfogadási számlánk regisztrációját, attól függően, hogy melyik országból regisztráltunk befizetési bónuszt (az első befizetésünk után), vagy ingyenes tét bónuszt vehetünk igénybe (az első tét után). Mindezek mellett William Hill-nél vannak úgynevezett fogadási bónuszok (LUCKY 15, 31, 63), sőt még „vigaszdíjak” is, amelyek igénybevételének pontos feltételeiről a sportfogadási részleg GYIK szekciójában tájékozódhatunk.

A kaszinó részlegben regisztrálók sem maradnak ki a jóból. Számukra több lépcsős új játékos bónuszt kínál az oldal, de emellett rendelkezésre áll a szintén többlépcsős elvű, havi bónusz is, amely 20 szintre oszlik és a kisebb összegektől az egészen nagyokig terjed. A platformon szintén megtalálható egy oldal ajánlási bónusz is, amely 50 eurós összegű, és úgy tehetünk szert rá, ha az általunk ajánlott ismerősünk regisztrál az oldalon és követi az ott megadott instrukciókat. Szintén a kaszinó játékosai számára szolgál a „Platform bónusz”, amely a kaszinó kliens szoftver letöltése és az első befizetés összege után jár, akár 250 eurós összeghatárig. Mindezek felett létezik „hagyományos” első befizetési bónusz is, sőt még második befizetési bónusz is, amelynek igénybevételéről és megforgatásának pontos feltételiről az oldal kaszinó szekciójában tájékozódhatunk. Az oldalhoz leghűségesebb tagok meghívást kapnak a VIP klubba is, ahol többféle speciális promóció áll a rendelkezésükre.

Sportfogadás, odds-ok és online kaszinó

Mivel a William Hill hosszú évtizedek óta folyamatosan jelen van bukmékerként a sportfogadási üzletágban, és ez idő alatt rendkívül nagy tapasztalatra tett szert a piacon, ezért egyáltalán nem véletlen, hogy a cég online platformjának sportfogadási szekciója a legkidolgozottabb, és minden túlzás nélkül állítható róla, hogy professzionális. A már megszokott, népszerű csapatsportok mellett olyan, hazánkban különlegesnek számító sportágakra is fogadhatunk az oldalon, mint például az agárverseny, krikett, kelta futball, ausztrál futball, de mindezek mellett virtuális sportok és E-sportok is szép számmal képviseltetik magukat a kínálatban. A megjátszható fogadási típusokra sem lehet panasz, mondhatni minden igényt igen jól lefednek, és az élő sportokra fogadni kívánó felhasználók sem fognak csalódni a William Hill sportfogadási palettájában. Az odds-ok eléggé vegyesnek mondhatók, érdemes folyamatosan követni a változásaikat, ha „képben szeretnénk lenni”, de persze azt sem árt, ha a fogadásaink megkötése előtt átböngésszük a naprakész eredményeket, összegző statisztikákat is. A különböző piacok kínálatára sem lehet panaszkodni, egy kis keresgélés után egészen biztosra vehető, hogy találunk majd közöttük kedvünkre valót.

Ami a William Hill kaszinó részlegét illeti, nem árt tudnunk, hogy használatához a cég kaszinó szoftverének a letöltése, és annak számítógépünkre, laptopunkra történő telepítése is szükséges. Ha ezzel megvagyunk, akkor temérdek asztali játék és nyerőgép közül válogathatunk és biztos, hogy találunk jó pár olyat közöttük, amely révén kicsit kizökkenhetünk a mindennapi taposó malomból néhány kellemes óra erejéig. További jó hír a kaszinó játékok kedvelői számára, hogy a Willam Hill az egyes online casino játékoknál a maximális jackpotokkal sem bánik szűkmarkúan, azért ha ránk mosolyog Fortuna istenasszony, akkor igen szép summával a zsebünkben távozhatunk a kasszától. A legtöbb nyerőgépes kaszinó szoftvernél van automatikus pörgetési funkció is, így azok, akik szeretnek a kedvenc karosszékükben kényelmesen hátradőlve játszani, biztos, hogy értékelni fogják ezt a funkciót. Néhány többfős játéknál még akár chatelhetünk is partnereinkkel, amely lehetőség, ha őszinték akarunk lenni, azért nem túl sok szolgáltatónál érhető el. Ha a póker rajongóinak népes táborába tartozunk, akkor ahhoz, hogy a William Hill rendszerében más felhasználókkal játszani tudjunk, le kell tölteni a cég póker szoftverét is a gépünkre. Bár ez jár némi kellemetlenséggel, az eredmény azért kárpótol, mert élőben játszva, hús-vér játékosok társaságában izgalmas igazán ez a kártyajáték.

Mobil alkalmazások

A William Hill a mobil eszközökre letölthető alkalmazások terén is felveszi a versenyt a piaci többi szereplőjével, és bár az applikációik csak Android és iOS rendszerű okos eszközökkel kompatibilisek, kifejezetten sokféle érhető el belőlük. Segítségükkel nem csak a sportfogadásinkat intézhetjük kedvenc okostelefonunkról, vagy táblagépünkről, hanem az online kaszinót is használhatjuk, sőt még az élő kaszinót is, de ha még ez sem lenne elég, akkor tőzsdézhetünk, és bingozhatunk is, ha úgy tartja kedvünk. A mobil eszközünkkel kompatibilis applikációt az App Store-ból (iOS verzió 5.5.1 vagy újabb), Androidos applikáció esetében az oldalról tölthetjük le (4.1.2 Jellybean vagy újabb).

Más fogadóirodák

Magyar nyelvű bukméker oldalak: