Unibet Link »

Az Unibet egy Máltán székelő vállalat, amely vezető szerepet játszik az európai online fogadási piacon, és Magyarországon is az egyik legismertebb. A sportfogadás mellett az Unibet a legnépszerűbb online szerencsejátékokat is kínálja a kaszinó platformján: nyerőgépek, póker, bingo és még sok más.

Előnyök:

 • Egyszerűen használható platform
 • Többféle elérhető bónusz típus, változatos promóciós programok
 • Magyar nyelvű felület
 • Komoly sportfogadási kínálat
 • Élő fogadások, Unibet TV
 • Élő kaszinó
 • Sokkféle mobil applikáció
 • Jól felépített GYIK szekció, megfelelő ügyfél támogatási rendszer

Hátrányok:

 • Egy-két aloldal betöltődése időnként rendkívül lassú, ami bosszantó tud lenni
 • Nincs ázsiai hendikep rendszer a sportfogadás szekcióban
 • Egyes országokból (pl. USA) a cég nem fogad játékosokat

Bónuszok és promóciók

Az Unibet egyik erőssége az oldalon folyamatosan frissülő promóciós programokban, illetve a különféle megszerezhető bónuszokban rejlik, mert szerencsénkre legyen mondva, hál’ Istennek nem bánik velük a cég túlságosan szűkmarkúan. Az Unibet időnként ingyen bónusz pénzt is ad, amellyel ugyan szabadon fogadhatunk, de addig nem vehetjük fel, amíg nem teljesítettük a felhasználásának a feltételeit.

Vannak úgynevezett „ajándék bónuszok” is, melyek igénybevételéhez legtöbbször egy meghatározott játékkal kell játszanunk egy megfelelő összegben. Ezeken kívül természetesen vannak 100%-os és 50%-os pénzbefizetési bónuszok is, oldal ajánlási promóciós bónuszok, és a sokak által közkedvelt „kockázatmentes fogadások” (free bet), melyeknél ha nyerünk, akkor a pénzt megtarthatjuk, ellenben ha hadilábon állunk a szerencsével még akkor is visszatérítik feltett tét összegét.

Ha új tagok vagyunk, akkor a regisztrációnál a platform sportfogadási részlegében 10.000 Ft-os üdvözlő bónuszt (welcome bonus) kaphatunk. Az Unibet online kaszinójában ennek háromszorosa, azaz 30.000 Ft ütheti a markunkat 30.000 Ft-os kezdő befizetés esetén (ez is egy 100%-os bónusz típus).

Ez élő kaszinónál ugyanekkora bónuszösszeggel gazdagodhatunk, viszont ha a pókert részesítjük előnyben, akkor 200 eurós összegű üdvözlő bónuszt is kaphatunk, amely az első belépéskor kerül aktiválásra. Mivel minden egyes bónusz típus felhasználásának, használatának megvannak az egyedi feltételei, ezért nagyon fontos, hogy még az igénybevételük előtt pontosan tájékozódjunk róluk az oldalon. A bónuszok mellett számos, rendszeresen frissülő promóciós program is megtalálható az oldalon (3000 Ft-os kockázatmentes fogadás mobil eszközökről, versenyek a kaszinó részlegben, a póker szekcióban).

A sportfogadási rendszer működése, odds-ok, piacok

Az Unibet sportfogadási részlegének kínálatát nem igazán lehet kritizálni, mivel finoman szólva is minden igényt lefed. A fogadható sportágak nem csak a legnépszerűbbekre korlátozódnak (labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, jégkorong stb.) mint sok más online fogadóiroda esetében, hanem meglepően sok technikai sportra, vízi sportra (szörf, vitorlássport), téli sportra, E-sportokra, sőt még akár sakkra, vagy az UFC/MMA mérkőzésekre is köthetünk fogadásokat.

A piacok kínálatára és az odds-ok változatosságára sem lehet semmi panasz, mivel az egészen alacsony kockázatai szintű odds-ok és az igen magasak is szép számmal képviseltetik magukat a felhozatalban. A fogadási szelvények kitöltése is kimondottan egyszerű, ezért még azoknak sem okoz majd gondot, akik soha az életükben nem fogadtak online módon a világhálón. A hagyományos sportfogadás mellett természetesen lehetőség van az élő fogadásra is, bár itt azért a kínálat nem nevezhető kifejezetten „acélosnak”.

A statisztikák, livescore szekció és az eredmények részleg minden regisztrált felhasználó rendelkezésére áll, ami nagyban megkönnyíti a fogadás lebonyolítását, illetve az általunk megtett mérkőzések eseményeinek nyomon követését. A platformon működik egy „Unibet TV” névre hallgató szolgáltatás is, ahol főként a legnépszerűbb sportesemények kiemelt mérkőzéseit tekinthetik meg a regisztrált felhasználók.

Az Unibet platformjának jellemzői

Az Unibet oldalára látogatva az a benyomása támad az embernek, hogy a cég nem vitte túlzásba a dizájn kialakítását, sőt mondhatni kifejezetten törekedett a minél egyszerűbb megjelenésre. A zöld háttér azért mindentől függetlenül kifejezzen kellemes hatást kelt a nyitó oldalon, és az oldal egyéb elemei: menüpontok, bannerek, információs box-ok is viszonylag jól harmonizálnak vele. A weboldalon használt betűtípusok nem éppen a legszebbek, de ember legyen a talpán az az elkötelezett online játékos, akit ez különösebben zavarna. Mivel a platform felépítése kimondottan jól strukturált, ezért azok sem lesznek bajban a használatával, aki most járnak itt életükben először. A főmenüt rögtön a cég logója alatt találhatjuk meg, elemei az Unibet kínálatát tükrözik: Sport, Kaszinó, Élő kaszinó, Játékok, Bingó és Póker.

Mivel a weboldal szerencsére egy kifejezetten jónak mondható magyar nyelvű kezelőfelülettel, nyelvi támogatással is fel van vértezve, ezért a regisztrációs folyamat is percek alatt megejthető, de ami még ennél is fontosabb az oldal használata is teljesen problémamentes. Ha valaki mégis elakadna menet közben, annak sem kell megijednie, mert a láblécen fellelhető jobb oldali almenü „Segítség” linkjére kattintva egyből választ kaphat az esetlegesen felmerülő kérdéseire. Ha minden kötél szakad, természetesen fordulhatunk az Unibet ügyfélszolgálathoz is a „Kapcsolat” menüpontra klikkelve, ahol a betöltődő aloldalon kiválaszthatjuk a számunkra szimpatikus kapcsolat felvételi formát. Jó hír, hogy a telefon és a már megszokottnak számító email-es levelezgetés mellett rendelkezésünkre áll az élő chat is, amely meglepően jól működik, és viszonylag gyorsan reagálnak a megkeresésekre a cég alkalmazottai.

Az oldalon a sportfogadási részleg mellett egy jól felépített online kaszinó is működik, ahol a hagyományos kaszinó játékok mellett, számos népszerű nyerőgéppel is játszhatunk, sőt még akár kaparós sorsjegyekkel is, amely azért nem szerepel minden hasonló jellegű platform kínálatában. Emellett lehetőségünk van az élő kaszinóban is játszani, ahol az alaptétek ugyan nagyobbak, mint a „sima” online kaszinóban, viszont a játékmenet lényegesen izgalmasabb.

Mobil alkalmazások, applikációk

Mivel az Unibet elsősorban online sportfogadási cégként funkcionál, ez meglátszik a platformon elérhető mobil alkalmazások összetételén is, melyek között négy olyat is megtalálhatunk, amik kimondottan a mobil eszközös sportfogadás lebonyolítására, megkönnyítésére szolgálnak. A platformon elérhető mobil applikációk Android és iOS rendszerű eszközökkel kompatibilis verziói találhatók meg.

Sportfogadási alkalmazások: Unibet Sportbeting (ezzel fogadhatunk az okostelefonunkkal, vagy más mobil eszközünkkel), Football Stats Center (segítségével értesítéseket kaphatunk kedvenc csapataink mérkőzéseiről, statisztikákról stb.), Unibet Sport TV Guide (többek között élőben nézhetünk mérkőzéseket vele), Tennis Livescore (kedvenc teniszezőinket követhetjük nyomon vele, megnézhetünk verseny áttekintőket, egymás elleni statisztikákat stb.).

Egyéb alkalmazások: Spin City App (kaszinós applikáció, amellyel a klasszikus, kaszinós asztali játékokkal, és nyerőgépekkel játszhatunk a mobil eszközünket használva), Unibet Póker Alkalmazás (kimondottan a póker játék hívei számára készített applikáció, szabadon állíthatunk be rajta saját avatárt, és számos más hasznos funkció is elérhető vele).

Megközelítés Magyarországról

Néhány magyarországi felhasználónak nehézséget okoz a www.unibet.com főoldal megnyitása, ebben az esetben kipróbálhatják a fenti, 2023-ban frissített Unibet alternatív linket.

Összegzés

Az Unibet platformjának egyszerű megjelenés ne tévesszen meg senkit. A cég sportfogadási rendszere és kínálata, összehasonlítva a piac számos más, meghatározó szereplőjével kifejezetten jónak mondható, és ha ehhez még hozzávesszük a négyféle sportfogadási applikációt, valamint a mérkőzések közvetítésére szolgáló Unibet TV-t, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Unibet mint online sportfogadási szolgáltató megállja a helyét, és teljes mértékben megfelel az elvárásoknak.

Az már más lapra tartozik, hogy az online kaszinó részleg azért hagy némi kívánni valót maga után, értve ezalatt főként a játékkínálatot, de azok a felhasználók, akik a sportfogadást részesítik előnyben nagy valószínűséggel elégedettek lesznek az oldal szolgáltatásaival.