Sportingbet Link »

A Sportingbet egy brit vállalat, amelynek tulajdonosa a GVC Holdings. A céget Mark Blandford alapította még 1997-ben. Az azóta eltelt évtizedekben az internet térhódításának is köszönhetően a Sportingbet igen nagy népszerűségre tett szert az online játékosok körében, és a felhasználók igen széles táborát tudhatja maga mögött világszerte.

A vállalat webes platformjának kínálatában a sportfogdásra helyeződik a legnagyobb hangsúly, de emellett a kaszinó részlege is jelentősnek mondható. Hazánkban is a népszerűbb sportfogadási és online szerencsejáték szolgáltatók közé sorolható, amely többek között annak tudható be, hogy a cég kifejezetten megbízhatónak, korrektnek számít az ágazatban és az ügyfélszolgálata magyar nyelven is elérhető telefonon.

Előnyök:

 • Magyar nyelvű kezelőfelület
 • Magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat
 • Jól felépített könnyen használható oldal
 • Meglehetősen nagy sportfogadási kínálat, és jól működő sportfogadási rendszer
 • Jól felépített könnyen használható oldal
 • Versenyképes odds-ok, jó piaci ajánlatok
 • Élő közvetítések és élő fogadás
 • Élő kaszinó szolgáltatás
 • Változatos promóciós programok a kaszinó szekcióban

Hátrányok:

 • Az oldal időnként egyáltalán nem elérhető (bár ez meglehetősen ritka)
 • Nincs külön Android alapú applikáció a platformhoz
 • Nem áll rendelkezésre a hazánkban sokak által használt Paypal a pénz be- és kifizetésekhez

A Sportingbet platformjának jellemzői

A Sprtingbet oldalára pillantva már néhány másodperces nézelődés után is megállapítható, hogy ez a platform 90%-ban a sportfogadásról szól. Maga a kékes, sport alaptémájú háttér is ezt sugallja az embernek, de elég csak egy kósza pillantást vetni a közvetlenül a cég logója alatt megtalálható főmenüre, ahonnan is a legnépszerűbb sportágak köszönnek vissza ránk: labdarúgás, tenisz, kosárlabda, röplabda, kézilabda stb. és csak kissé „eldugva”, ezek mellett szerepelnek a kaszinó és az élő kaszinó menüpontjai. Az oldal felépítése elég jónak mondható és bár a regisztrációs gomb, valamint a belépési box nem a legoptimálisabb helyen található (a logó felett a bal felső sarokban), azért ez sem hat túlzottan zavaróan, mivel nem kell hosszú perceken át keresgélni, ha regisztrálni szeretnénk az oldalon.

Az Sportingbet-nél többféle, alternatív fizetési mód is a rendelkezésünkre áll a hagyományos hitelkártyák és bankkártyák mellett (Skrill, Neteller), így a virtuális pénztárcás fizetést előnyben részesítők is gond nélkül használhatják az oldalt a be- és kifizetéseikhez egyaránt. Ha segítségre lenne szükségünk, vagy valamilyen kérdésünk akadna az oldallal kapcsolatban, akkor magyar telefonszámon is elérhetjük az ügyfélszolgálat munkatársait, de online űrlap kitöltésével és élő chat-en is kommunikálhatunk velük.

Más a helyzet a főmenü alatt lévő bannerrel, ahol is a cég az éppen aktuális akciót reklámozza. Mivel a megjelenített tartalom folyamatosan és elég gyorsan változik benne, ez azért kissé levon az amúgy igen tetszetős dizájn élvezeti értékéből. Az oldal magyarosítva van, ezért ha hazai IP címről nyitjuk meg, akkor az alapbeállítása szerint így is jelenik meg. Látszik, hogy a cég nagy hangsúlyt fektetett a magyar nyelvű kezelőfelület fordítására, mert még nagyítóval keresgélve sem igen találhatunk benne hibákat. Kattintsunk is bármelyik linkre, menüpontra az oldalon, az aloldalak, tartalmak 2-3 másodpercen belül problémamentesen betöltődnek, így nem áll fenn az a jelenség, mint egy-két hasonló jellegű platform esetében, ahol kis túlzással még egy kávét is lefőzhet az ember, mire egy-egy aloldalt nagy kegyesen betölt végre a rendszer.

Bónuszok és promóciók

A Sportingbet többféle bónuszt kínál a sportfogadás híve és a kaszinójátékok, póker kedvelői számára. A sportfogadási szekciónál a regisztráció során, az általunk első befizetéskor átutalt összeg meghatározott százalékát írják jóvá a belső egyenlegünkön 38.000 Ft-os maximális összegig. A kaszinó részlegben is a befizetésünk mértékétől függ az igényelhető bónusz összege. 10-49 euró befizetése esetén 10 euró bónuszt („bronz fokozatú” bónusz), 50-299 euró befizetése esetén 50 eurós bónuszt („ezüst fokozatú” bónusz), míg 300 eurós befizetés felett 300 eurós bónuszt („arany fokozatú” bónusz) kapunk. Emellett ha rendszeresen játszunk az online kaszinó nyerőgépeivel, a megtett tétjeink után pontokat kapunk, és így akár 100 ingyenes pörgetést is megszerezhetünk, ha szerencsénk van. Ha több mint 1000 pontot összegyűjtöttünk, akkor lehetőségünk nyílik további 100 prémium ingyenes pörgetés megszerzésére, amelyeket a hónap nyerőgépével játszva használhatunk fel.

Érdemes rendszeresen átböngészni a kaszinó szekcióban fellelhető bónusz naptárat, mivel belőle közvetlenül értesülhetünk az aktuális és a soron következő promóciókról. Jó hír azok számára, akik a póker fanatikus rajongóinak táborába sorolják saját magukat, hogy a Sportingbet póker szekciója 1000 eurós regisztrációs bónuszt kínál az új játékosok számára. Viszont mint minden egyes, a platformon igénybe vehető bónusz esetében, úgy ennél is megvannak annak felhasználásának pontos feltételei.

A sportfogadási rendszer működése, odds-ok, piacok

A Sportingbet sportfogadási palettájára nem lehet panasz. A piacok kínálata maximálisan lefedi a legtöbb játékos igényeit. A legnépszerűbb sportágak, kiemelt bajnokságok, topligák fontosabb eseményei mellett fogadhatunk snooker-re, darts-ra, forma 1-re, baseball-ra, de még krikettre, ökölvívásra, sőt akár még agárversenyekre is. Érdekesség, hogy a politika is mint olyan, szerepel a sportfogadási kínálatban, így aki egy ilyen eléggé rendhagyónak mondható területen akarja próbára tenni a szerencséjét az a platformon ezt is megteheti. Az nyereményszorzók, odds-ok összehasonlítva más cégek ajánlataival kimondottan versenyképesnek mondhatók, és a sportfogadási rendszer használata, a szelvények kitöltése sem igényel különösebb extra tudást, így a kezdő sportfogadók is könnyedén elboldogulnak vele.

A kaszinóban is kellemes órákat tölthetünk el a legkülönfélébb táblajátékokkal, vagy nyerőgépekkel játszva, vagy kedvünkre pókerezhetünk is az oldalon az erre a célra szolgáló szekcióban. A Sportingbet-nél élő kaszinó szolgáltatás is üzemel, így aki szeret kicsit nagyobb tétekben játszani, miközben élő krupié hölgyekkel kerülhet interakcióba, az biztosan nem fog csalódni ebben a szolgáltatásban.

A fogadásokat folyamatosan nyomon követhetjük a platformon, és természetesen lehetőségünk van élőben is fogadni egyes sporteseményekre, bár ezen a téren azért a felhozatal nem veszi fel a versenyt a hagyományos sportfogadási palettával. Egyes sporteseményeket élőben is megnézhetünk a Sporting bet rendszerén keresztül, így az átlaghoz képes nagyobb izgalmakban lehet részünk. A statisztikák és a livescore funkció is elérhető a regisztrált felhasználók számára az oldalon, így folyamatosan képben lehetünk kedvenc csapataink éppen aktuális és múltbéli teljesítményét illetően is.

Mobil alkalmazások, applikációk

A Sportingbet platformjához elérhető többféle, iOS operációs rendszerekkel kompatibilis applikáció, amelyeket a Apps Store-ból tölthetünk le okostelefonunkra, vagy táblagépünkre. A Sport iOS alkalmazással gyakorlatilag ugyanúgy intézhetjük sportfogadásainkat, fogadhatunk élőben, és megtekinthetünk élő sportközvetítéseket is, mintha azt a cég webes felületén tennénk. A Kaszinó iOS alkalmazással nemcsak a nyerőgépekkel és az olyan klasszikus játékokkal játszhatunk, mint a rulett, vagy a blackjack, hanem az élő kaszinó szolgáltatást is használhatjuk a segítségével.

Az Sportingbet oldalának van egy mobil készülékekre optimalizált verziója is, amelyet az Andoidos vagy Windowos operációs rendszerű mobil készülékekkel használhatunk a készülék böngészőjében megnyitva. Sajnos külön Androidos alkalmazás egyelőre nem érhető el a cég platformjához.

Alternatív linkek

 • Sportingbet 237
 • Sportingbet 412
 • Sportingbeteuro.com
 • Sportingbet 174
 • Sportingbet735
 • Sportingbet 623
 • Sportingbet 777
 • Sportingbull

Összegzés

Mindent egybevetve a Sporting bet platformja, hazai viszonylatban mindenféleképpen a jobb, online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatók közé sorolható. Ha őszinték akarunk lenni, akkor egy kezünkön meg tudjuk számolni azon online sportfogadási platformokat, ahol az üzemeltetők még arra is fordítanak figyelmet, hogy magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálati rendszert is biztosítsanak a hazai felhasználók számára.

Ha a Sportingbet idővel pótolja a hiányosságait, értve ezalatt az olyan bosszantó dolgokat, mint az Androidos applikáció hiánya, akkor az minden bizonnyal nagyot fog majd lendíteni a cég magyarországi népszerűségén, de persze ettől függetlenül, mivel egy kifejezetten jó, felhasználóbarát felülettel rendelkező szolgáltató, nyugodt szívvel ajánlható a sportfogadás híve és a kaszinó játékok kedvelő számára is.