Bwin Link »

A bwin a világ egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő online sportfogadási irodája, amelynek székhelye az Európai Unión belül, Ausztriában található meg. A vállalat hatalmas méretű, több mint 20 milliós regisztrált felhasználói tábort tudhat maga mögött. Szolgáltatásai nem csak az internetes online sportfogadásra korlátozódnak, online kaszinót is üzemeltet a cég, ahol a póker és más közkedvelt kaszinójátékok is a felhasználók rendelkezésére állnak, sőt még egyes fontosabb sportesemények élő közvetítését is biztosítja az bwin platformja.

A vállalat története 1996-ra nyúlik vissza, ekkor kezdte meg működését betandwin néven. Egy év múltán indult el a bwin első webes oldala, amely rövid időn belül rendkívül nagy népszerűségre tett szert a sportfogadás kedvelőinek körében, köszönhetően az élő sportfogadás szolgáltatás bevezetésének. A cég ezt követően dinamikusan fejlődött és az elmúlt évek során a szolgáltatásai bővítése révén az ágazat egyik meghatározó piacai szereplőjévé nőtte ki magát.

A bwin előnyei

  • Magyar nyelvű kezelőfelület
  • Széles körű sportfogadási kínálat
  • profi mobil alkalmazások, külön póker applikáció
  • Egyszerűen használható, könnyen kezelhető platform
  • Változatos odds-ok és piacok a sportfogadási szekcióban
  • Élő sportfogadás és élő kaszinó szolgáltatás
  • Többféle fogadási lehetőség

A bwin hátrányai

  • Más cégekhez képes kisebb mértékű üdvözlő bónusz
  • Az ügyintézéshez nem áll rendelkezésre valós idejű chat az oldalon
  • A mobil alkalmazások között nincs windows-zal és balckberry-vel kompatibilis verzió

A bwin oldalának felépítése, jellemzői

Ha ellátogatunk a bwin magyarországi honlapjára, már első ránézésre is megállapítható róla, hogy a cég a sportfogadási platform kialakításánál törekedett arra, hogy az oldal a felhasználók számára könnyen használható, átlátható legyen. Mivel a bwin elsősorban a sportfogadásra fókuszál, ezért nem véletlen, hogy a fejléc részen található főmenü legelső menüpontja is a „Sport” lett, de mellette megtalálhatjuk a Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő póker kártyajáték hivatkozását, és egy kattintással beléphetünk az online kaszinóba is.

A regisztrációs procedúra elvégzése sem ördöngösség, csupán néhány lépés szükséges hozzá: ráklikkelünk a „regisztráljon most!” menüpontra, majd egy regisztrációs űrlapot kitöltve, a szükséges adatokat megadva és követe az instrukciókat, pár perc múltán bwin tagnak érezhetjük magunkat. Ami a bwin platformjának dizájnját illeti, egyszerű, de ugyanakkor nagyszerű: nincsenek benne zavaró, izgő-mozgó elemek, a figyelmet elvonó dolgok és a fekete háttér remekül illeszkedik az oldal többi elemének színeihez.

Promóciók és megszerezhető bónuszok

A bwin oldalán a cég folyamatosan lehetőséget biztosít a regisztrált tagjai számára a különféle promóciós programokban való részvételre. Az egyik legnépszerűbb ilyen program a „b’firends” néven futó, amelynek a lényege az, hogy ha népszerűsítjük a céget barátaink, ismerőseink körében, akkor különféle értékes nyereményekhez juthatunk hozzá. Ha részt kívánunk venni a promócióban, akkor a bwin létrehoz egy saját, személyes linket a számunkra, amelyet megoszthatunk különféle módokon. Amikor egy olyan ismerősünk, vagy barátunk, aki korábban még nem játszott a bwin-nél, az általunk megadott linkre kattintva regisztrál és pénzt fizet be az oldalra, mi is jutalomban részesülünk és ő is jutalmat kap a cégtől.

Barátokat, ismerősöket úgy is meghívhatunk az oldalra, ha rákattintunk a megfelelő ikonra a „barátok meghívása” aloldalon. Ilyenkor elég megadnunk az általunk meghívni kívánt ismerősünk e-mail címét, és a többi teendőt elvégzi helyettünk a platform. A meghívott új tag kap egy regisztrációs bónuszt, és nekünk sem lehet majd okunk majd a panaszra, hiszen minket is megjutalmaz az oldal a közreműködésünkért. Ha megfelelünk bizonyos feltételeknek, akkor a bwin időnként lehetőséget biztosít az úgynevezett „freebet” rendszerű sportfogadásra is. Ilyen esetekben, ha fogadunk, akkor a feltett tétünk összegével a rendszer nem terheli meg a számlánkat, így tulajdonképpen a cég kontójára tudunk, ingyen játszani.

A bwin kaszinó szekciójában, új tagként regisztrálva igényelhetünk egy 100%-os üdvözlő bónuszt is, amely révén az általunk befizetett összeg 100%-a íródik jóvá a számlánkon 200 eurós összeghatárig, viszont ez a bónusz kizárólag a kaszinóban játszva használható fel. A cég kaszinójában vannak úgynevezett „Cashback” akciók is, amelyeknek köszönhetően minden kedden 10%-os visszatérítést, cashback-et kaphatunk akár 50 eurós összegig, de emellett bizonyos időközönként további 50%-os extra cashback-ben is részünk lehet.

Sportfogadás odds-ok és online kaszinó

Mint azt korábban a bevezetőben már megemlítettük, a bwin elsősorban a sportfogadásra koncentrál, ami nemcsak az oldal felépítésén, hanem az igen széles sportfogadási kínálatot megtekintve is megállapítható. Számos izgalmas variációban fogadhatunk a legkülönfélébb piacok kínálta sporteseményekre. Főként olyan hazánkban is közkedvelt sportágakat találhatunk meg a felhozatalban, mint például a labdarúgás, tenisz, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, röplabda, de fogadhatunk téli sportokra és forma 1-re is, sőt még az amerikai futball, a rögbi, snooker és még a darts is fellelhető a kínálatban. A sportfogadásink megkönnyítéséhez folyamatosan a rendelkezésünkre állnak a pontos statisztikák, eredmények és a „livescore” szolgáltatás is, amelynek köszönhetően élőben értesülhetünk a sportesemények aktuális részeredményeiről.

Emellett az élő fogadás lehetősége is biztosított a regisztrált tagok számára az oldalon, ezért akik kedvelik ezt a fogadási típust, kihasználhatják annak minden előnyét fogadásaik megkötésénél. Az odds-ok igen változatosak az oldalon, ezért azok is megtalálhatják a számításaikat, akik szeretnek kis odds-szal, alacsony kockázattal „biztosra menve” játszani, és azok a felhasználók is elégedettek lesznek, akik nem félnek bevállalni a magas odds-os, kockázatosabb fogadásokat.

A bwin online kaszinó részlege az asztali játékok, nyerőgépek és a videó póker mellett élő kaszinó szekcióval is rendelkezik, ahol csinos krupié hölgyek társaságában élvezhetik a felhasználók a póker, a rulett, a balckjack és a baccarat izgalmait. A hagyományos kaszinó kínálatára sem igazán lehet panaszkodni, ezért szinte biztosra vehető, hogy az asztali játékok és a nyerőgépek kedvelői is találnak majd kedvükre valót a bwin kaszinó részlegének kínálatában.

Mobil alkalmazások

A bwin sportfogadási szekciójának és az online kaszinójának is van elérhető, mobil eszközökre letölthető applikációja. A sportfogadás alkalmazással, amelye az oldalról is letölthető Android-os alapú eszközökre (okostelefonok, táblagépek), illetve iOS rendszerű okos eszközökre az App Store-ból, gyakorlatilag ugyanúgy fogadhatunk az általunk kiszemelt sporteseményekre, mintha azt a bwin webes felületén keresztül tennék. A piacok kiválasztása, a fogadás és a statisztikák megtekintése is viszonylag egyszerűen megy az applikációk segítségével, de persze a legjobb az egészben, hogy nekik köszönhetően nem vagyunk helyhez kötve olyankor, amikor fogadni szeretnénk kedvenc csapatunk egy-egy mérkőzésére.

Az online kaszinó applikációja a sportfogadási alkalmazáshoz hasonlóan Android és iOS rendszerű eszközökre tölthető le, de emellett elérhető egy külön póker applikáció is, amellyel mobil eszközünket használva is bármikor élvezhetjük a póker izgalmait.