ТВ 7 на живо

Гледай тв7 онлайн от тук

TV7 online стартира своето излъчване в началото на 2005 година. Към момента е една от телевизиите с национално покритие като сигнала и се разпространява още от кабелните и сателитните телевизии и техните доставчици в страната. Излъчването на телевизията е 24 часово. Предаванията на TV 7 са насочени към широката аудитория като на канала можете да намерите всичко от публицистични предавания до новини и футболните мачове от „А“ група в България.

През  2007 година бе дадено началото и на детският телевизионен канал Super 7. Супер 7  първият български телевизионен канал, излъчващ 24 часа програми, предназначени за деца и тинейджъри. Поради  нарастващият брой на хората използващи интернет TV 7 пусна и своето online излъчване- TV7 online на официалният сайт на телевизията. Там ще можете да следите на живо програмата на TV7 online заедно с всички интересни футболни срещи.
От  2012 година  към медиината група на ТВ7 се присъединява и телевизия BBT. Също така през 2013 година е създаден новинарският канал News7. News7   използва наземните и сателитни честоти на BBT и е 24 часова новинарска телевизия на чиито честоти се предават и футболни срещи от България.  По документи медиината група на телевизия TV7 се води собственост на инвестиционната компания Alegro Capital.

Линка за гледане на TV7 online, който Ви предоставяме е към официалното излъчване на телевизията от официалната и страница.

Адрес:

View Larger Map