Bet365 - Alternative link

A bet365 webes platformja mögött álló vállalat egy olyan, az Egyesült Királyságban bejegyzett cég, amely több mint 192 országban biztosítja az online sportfogadás és szerencsejáték lehetőségét világszerte. A bet365-nek több mint 8.100 alkalmazottja van, és az EU-n belül az egyik piacvezető óriáscégnek számít napjainkban az online szerencsejáték ágazatban.

A vállalat elsődlegesen a sportfogadásra fókuszál, de emellett kifejezetten komoly hangsúlyt fektet a webes platform online kaszinó szekciójára is. Az oldalon az élőben történő sportfogadás lehetősége mellett az a regisztrált felhasználóknak lehetőségük nyílik a legtöbb fontosabb mérkőzés közvetítésének megtekintésére is, így ez a szolgáltatás igencsak kiemeli a céget a hasonló területen tevékenykedő piaci versenytársai közül.

A bet365 előnyei

 • Változatos, magas összegű bónuszok, amelyek nem csupán a sportfogadási szekcióra korlátozódnak, hanem a kaszinó részleghez is igénybe vehetők
 • Magyar nyelvű kezelőfelület
 • Többféle, jól használható mobil applikáció, kompatibilitás szinte minden operációs rendszerrel
 • Rendkívül széleskörű sportfogadási kínálat, élő fogadás
 • Folyamatosan bővülő, frissülő, hatalmas sportfogadási kínálat, fogadási lehetőség „egzotikus” sporteseményekre is
 • Sokféle fogadási variáció
 • Élő kaszinó szolgáltatása
 • Élő mérkőzés közvetítések
 • Alternatív link (bet365 mirror)
 • Az Bet365 GYIK szekciójában szinte minden felmerülő kérdésre megtalálható a válasz, és az ügyfélszolgálati rendszer is jó

A bet365 hátrányai

 • A póker játéknál a játék üteme időnként kissé lassú
 • Az ügyfélszolgálat esetenként elég lassan reagál a megkeresésre
 • Az élő spotközvetítés megtekintéséhez rendelkezni kell pénzzel a sportfogadási egyenlegen
 • Időnként lassan betöltődő oldalak
 • A fogadások kiértékelésénél időnként vannak kisebb csúszások
 • Az élő chat használatához némi türelem kell

A bet365 oldalának felépítése, jellemzői

Az oldal dizájnja viszonylag egyszerűnek mondható, bár tény, hogy ez az „egyszerűség” nagyban hozzájárul annak áttekinthetőségéhez. Nincsenek rajta ide-oda mozgó, zavaró elemek, idegesítő, villódzó bannerek, és a zöld háttérszín, valamint a vele harmonizáló egyéb árnyalatok kifejezetten nyugtatóan hatnak az emberre. Amikor megnyitjuk a bet365.com weblapját, akkor egy olyan aloldal fogad minket, amelyen kiválaszthatjuk az általunk használni kívánt nyelvet.

Szerencsére a bet365 rendelkezik magyar nyelvű felülettel is, ezért azoknak sem lesz problémás a használata, akik hadilábon állnak az angollal, vagy más idegen nyelvvel. Már ezen a beléptető aloldalon is látható, hogy a bet365-nél nem csak hagyományos sportfogadásra nyílik lehetőség, hanem élőben is fogadhatunk, és emellett élő közvetítéseket is megtekinthetünk a rendszeren keresztül.

A cég ez utóbbi két szolgáltatását igyekszik minél jobban kihangsúlyozni, mert akárhogy is ragozzuk a dolgot, azért mégis a sportfogadás szekció az, ami igazán pörög az oldalon, de persze azért az online kaszinó részlegre is kellő figyelmet fordítanak az üzemeltetők. A Sportfogadási aloldalra jutva, amennyiben még nem vagyunk regisztrált tagok, pár lépésben könnyedén elvégezhetjük a Bet365 regisztráció procedúráját, amelyet követően, teljes jogú tagként vethetjük bele magunkat a sportfogadásba, ha úgy tartja kedvünk. A felhasználói fiókunkba a főmenü jobb oldalán megtalálható box-on keresztül tudunk belépni a regisztrációnál megadott felhasználói nevünk és jelszavunk megadásával.

Minden szükséges adminisztrációt, egyenleg feltöltés, kifizetések stb. a felhasználói fiókunkba történő belépést követően tudunk elvégezni. Az oldal felépítése tulajdonképpen jónak mondható, és bár elsőre talán kissé zavarónak hathat, a bal oldali menüben megtalálható bőséges sportfogadási kínálat, némi idővel ezt is meg lehet szokni.

A platform alapvetően jól működik, bár tény, hogy egyes aloldalak időnként kissé lassan töltődnek be, viszont a bet 365 szolgáltatásainak minősége és a bőséges sportfogadási és online kaszinó kínálat kárpótolja a játékosokat az esetleges kellemetlenségekért. Ha valamilyen technika problémánk merülne fel, akkor az oldal alsó részén megtalálható „Technikai problémák” részlegben, vagy a gyakran ismételt kérdések szekcióban érdemes körülnézni, mert jó esély van rá, hogy a minket érintő gonddal már más is szembesült korábban, így a megoldás valószínűleg már le van ott írva.

Ha mégsem boldogulnák, akkor még mindig felvehetjük a kapcsolatot a bet365 ügyfélszolgálatával is, amelyre a hagyományos elérhetőségek mellett (telefon, e-mail, fax), élő chat formájában is lehetőségünk nyílik. Csodát ne várjunk az élő chat-től, viszont ha türelmesek vagyunk, akkor előbb-utóbb mindig akad valaki a túloldalon, aki igen készségesen, és kifejezetten szakszerűen orvosolja a gondunkat.

A bet365 platformjának jellemzői

Az oldal linkjét a böngészőnkbe bepötyögve egy beléptető „kapu-szerű” aloldalra jutunk, ahol egy-két kattintással kiválasztható az általunk használni kívánt nyelv a platformhoz.

A magyar nyelvet kiválasztva, néhány másodperc elteltével betöltődik a 100%-osan magyar nyelvű, kifejezetten a hazai felhasználók számára szolgáló oldal.

A regisztráció menete is kifejezetten könnyűnek mondható, így ha még nem rendelkezünk bet365-ös felhasználói fiókkal, akkor azt pár lépésben létre tudjuk hozni, a platform jobb felső sarkában található „Regisztráció” linkre kattintva, ahol az instrukciókat követve szinte gyerekjáték az egész folyamat.

Az platform dizájn terén nagyfokú letisztultság jellemzi, egyáltalán nincsenek benne zavaró elemek, de ami a felhasználói szemmel nézve a legfontosabb, minden menüpont a számára megfelelő helyen található meg, ezért még azoknak sem jelent komolyabb kihívást a rendszer használta, akik életükben először járnak a bet365 háza táján.

Promóciók és megszerezhető bónuszok

A bet365 mindig is közismert volt az online játékosok körében a különféle promócióiról és a más sportfogadó irodákhoz képest magasabb értékű bónuszairól. Szerencsénkre legyen mondva nincs ez másként manapság sem, így aki mostanában tervezi, hogy regisztrál náluk, legyen szó sportfogadásról vagy az online kaszinóról, egész jó üdvözlő bónuszokat zsebelhet be, bár az is tény, hogy minden egyes bónusz típusnak megvannak a cég által meghatározott, és igen szigorúan betartott megforgatási feltételei is.

Aki előnyben részesíti a mobil eszközökről történő sportfogadást, annak sem kell csüggednie, mert mobil készülékével regisztrálva igényelheti az úgynevezett „on the move” bónuszt, amellyel szintén a befizetett pénzösszegének 100%-át kapja meg, 6.800 Ft-os maximális összeghatárig. A kaszinóban is szert tehetünk új belépő tagként bónuszokra.

A sportfogadás kedvelői az új regisztrációjukkor vehetik igénybe a bet365 által nyújtott üdvözlő bónuszt, melynek a maximális összege 16.000 Ft és a befizetett pénzösszeg 100%-ára értendő, azaz ha 10.000 Ft-ot fizetünk be az első alkalommal, akkor további 16.600 Ft-tal gazdagodva vethetjük be a tudásunkat az oldalon.

Ezek egyike kifejezetten a slot-ok, félkarú rablók kedvelőinek szól, akik a befizetett pénzösszegük 100%-át kapják meg a bónusz formájában a cégtől, 60.000 Ft-os maximális összeghatárig. Emellett az online kaszinó az új játékosok számára felkínál egy welcome, azaz üdvözlő bónuszt is, amelynek összege maximálisan 30.000 Ft lehet, az általunk befizetett pénz mértékének függvényében.

Bár tény, hogy a bet365 rendelkezik egy igen komoly online kaszinó szekcióval is, ahol akár még élő krupié társaságában is próbára tehetik a szerencséjüket a kaszinójátékok szerelmesei, a cég azért elsősorban a sportfogadásra fókuszál, ami nemcsak az igazán remek, temérdek piacot lefedő kínálatban, hanem a sportfogadást megcélzó bónuszok terén is megnyilvánul.

A cég egy igen kedvező számlanyitási akcióval kedveskedik az új felhasználók, újonnan regisztráló tagjai számára.

A póker rajongók számára is rendelkezik bónusz promóciókkal a bet365, ők 100 eurót vághatnak zsebre bónuszként, persze természetesen csak akkor, ha eleget tesznek a bónusz igénybevételéhez szükséges követelményeknek.

Sportfogadás, odds-ok és online kaszinó

A bet365 sportfogadási platformját minden barokkos túlzás nélkül, nyugodtan hívhatjuk az európai sportfogadás „zászlóshajójának”. Aki első blikkre nem ért egyet ezzel, az csak vessen egy pillantást a sportfogadási szekció kínálatára, amely már-már zavarba ejtően bőséges.

Van itt szinte minden, ami csak fogadható sportként szóba jöhet, legyen szó akár hagyományos csapat sportokról (labdarúgás, vízilabda, kosárlabda stb.), technikai sportokról (motorverseny, forma 1 stb.), egyéb sportokról (snooker, floorball, golf, baseball stb.), vagy a hazánkban is egyre népszerűbb E-sportokról. Annak, hogy hogyan, miként állítjuk össze a fogadási szelvényünket, gyakorlatilag csak a képzeletünk szabhat határt.

Számos piac aktuális ajánlata közül választhatunk, az odds-ok is egész jónak mondhatók, és aki szeret kicsit komolyabb kockázatot vállalni az igen szép nyereményeket vághat zsebre egy-egy jól sikerült kombinált fogadással. Mivel az oldalon lehetőség van az azoknak a sporteseményeknek az élőben történő megtekintésére, amelyekre fogadtunk, ezért érdemes kihasználni ezt a szolgáltatást már csak azért is, mert a hazai tv csatornák finoman szólva sem kényeztetnek el minket túlzottan, az izgalmas sportesemények élő közvetítésével. Természetesen élőben is fogadhatunk az oldalon a hagyományos fogadási módok mellett.

A weblap bal oldalán találhatók meg a sportfogadási kínálatban szereplő sport típusok, sportágak szerinti bontásban.

Az általunk kiválasztott sport típusra kattintva, kedvünkre válogathatunk az azon belüli ligák, bajnokságok eseményei között, ahol a különféle piacok odds-ai révén gyakorlatilag bármilyen szelvényt összeállíthatunk, függően attól, hogy milyen rendszerű fogadást részesítünk előnyben, illetve, hogy mekkora összeget akarunk kockáztatni egy-egy szelvénnyel.

A bet365 rendszere lehetővé teszi a regisztrált tagok számára az úgynevezett „élő fogadásokat”, azaz nem csupán egy-egy adott sportesemény kezdete előtt, hanem a meccs közben is szinte bármikor fogadhatunk a mérkőzés kimenetelére, illetve annak bizonyos eseményeire.

További jó hír, hogy a bet365 a regisztrált felhasználói számára lehetőséget nyújt a platformon egyes sportesemények élőben történő megtekintésére is, amelyhez elég, ha némi pénzzel rendelkezünk a sportfogadási egyenlegünkön, illetve van az adott eseményre szóló érvényes fogadásunk.

A kínálati palettára jellemző, hogy olyannyira széleskörű, hogy a népszerű csapatsportok mellett (labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, amerikai futball, vízilabda stb.), téli sportokra, E-sportokra, lóversenyre, sőt még virtuális sportokra is fogadhatnak a játékosok, ráadásul kissé rendhagyó módon még a tőzsde is szerepel a bet365 repertoárjában.

Bet365 Mobile

A bet365 (mobile.bet365.com) sportfogadási platformjának többféle mobil applikációja is elérhető, amelyek a következő készülékekkel kompatibilisek: Nokia készülékek, iPhone, iPad, BlackBerry, Android-os készülékek és Windows Phone. Az iOS operációs rendszerű alkalmazás az App Store-ból, az Androidos applikáció közvetlenül a weboldalról is letölthető, míg a windows alkalmazás a Windows Store-ból szerezhető be ingyenesen.

A sportfogadási applikáció révén a mérkőzések közvetítései mobil készülékeken is megnézhetők. A bet 365 online kaszinójában játszhatunk közvetlenül az oldalon, vagy az asztali számítógépünkre letölthető szoftvert használva is, de természetesen létezik egy külön mobil eszközökre letölthető alkalmazása is a kaszinónak (a pókerhez nem szükséges külön applikáció letöltése).

A bet365-nek létezik egy online kaszinó applikációja is, így a kaszinójátékok, nyerőgépek és a póker kedvelői is bármikor játszhatnak okos készülékükkel aktuális tartózkodási helyüktől teljesen függetlenül.

Az utóbbi pár évben a mobileszközök, okostelefonok, táblagépek használata a nemzetközi trendeknek megfelelően hazánkban is igen elterjedtté vált.

A bet365 mint az online szerencsejáték ágazat egyik piacvezető cége többféle mobileszközre elérhető alkalmazást is biztosít a platform regisztrált tagjai számára, így az ezeket használó játékosok mindenféle helyi kötöttség nélkül vehetnek részt a sportfogadásban, illetve élvezhetik az online kaszinó izgalmas játékait.

Bet365 alternatív linkek (elérése)

Bet365 magyar = Italiabet365 = 365sport365 = allsport365 = belépés = Bet365 Italia = Italianbet365 = 365-808 = 788-sb = bet365bg = bet356 = Magyarország = bet365 elérés = bejelentkezés = bet365.it

Összegzés

A bet365 hosszú évek óta jelen van az online szerencsejáték piacon, és hatalmas felhasználói bázissal büszkélkedhet világszerte. Az egyik legmegbízhatóbb cégnek számít, amelynél biztonságban van a befizetett pénzünk, így nem kell aggódunk semmi miatt, és teljes figyelmünket a sportfogadásra, online kaszinó játékokra tudjuk fordítani.

Lehet, hogy a 365bet rendszere nem a legszebb dizájnnal felvértezett online szerencsejáték platform, viszont működés tekintetében a legmegbízhatóbbak egyike, ezért ha olyan helyen akarjuk próbára tenni a sportfogadási tudásunkat, vagy szeretnénk kicsit lazítani, kiereszteni a gőzt, levezetni a napi stresszt a kaszinója játékaival, akkor a bet365 az egyik legoptimálisabb választás jelenleg a hazai online szerencsejáték piacon.

A cég a sportfogadási részleg mellett egy professzionális online kaszinó szekcióval is rendelkezik, ahol számos kiváló kaszinó játék, nyerőgép is a rendelkezésre áll azon játékosoknak, aki próbára szeretnék tenni a szerencséjüket.

Más oldalak