bet365 Link »

A vállalat elsődlegesen a sportfogadásra fókuszál, de emellett kifejezetten komoly hangsúlyt fektet a webes platform online kaszinó szekciójára is. Az oldalon az élőben történő sportfogadás lehetősége mellett az a regisztrált felhasználóknak lehetőségük nyílik a legtöbb fontosabb mérkőzés közvetítésének megtekintésére is, így ez a szolgáltatás igencsak kiemeli a céget a hasonló területen tevékenykedő piaci versenytársai közül.

A bet365 előnyei

 • Változatos, magas összegű bónuszok, amelyek nem csupán a sportfogadási szekcióra korlátozódnak, hanem a kaszinó részleghez is igénybe vehetők
 • Magyar nyelvű kezelőfelület
 • Többféle, jól használható mobil applikáció, kompatibilitás szinte minden operációs rendszerrel
 • Rendkívül széleskörű sportfogadási kínálat, élő fogadás
 • Folyamatosan bővülő, frissülő, hatalmas sportfogadási kínálat, fogadási lehetőség „egzotikus” sporteseményekre is
 • Sokféle fogadási variáció
 • Élő kaszinó szolgáltatása
 • Élő mérkőzés közvetítések
 • Alternatív link (bet365 mirror)
 • Az bet365 GYIK szekciójában szinte minden felmerülő kérdésre megtalálható a válasz, és az ügyfélszolgálati rendszer is jó

A bet365 hátrányai

 • A póker játéknál a játék üteme időnként kissé lassú
 • Az ügyfélszolgálat esetenként elég lassan reagál a megkeresésre
 • Az élő spotközvetítés megtekintéséhez rendelkezni kell pénzzel a sportfogadási egyenlegen
 • Időnként lassan betöltődő oldalak
 • A fogadások kiértékelésénél időnként vannak kisebb csúszások
 • Az élő chat használatához némi türelem kell

A bet365 oldalának felépítése, jellemzői

Az oldal dizájnja viszonylag egyszerűnek mondható, bár tény, hogy ez az „egyszerűség” nagyban hozzájárul annak áttekinthetőségéhez. Nincsenek rajta ide-oda mozgó, zavaró elemek, idegesítő, villódzó bannerek, és a zöld háttérszín, valamint a vele harmonizáló egyéb árnyalatok kifejezetten nyugtatóan hatnak az emberre. Amikor megnyitjuk a bet365.com weblapját, akkor egy olyan aloldal fogad minket, amelyen kiválaszthatjuk az általunk használni kívánt nyelvet.

Szerencsére a bet365 rendelkezik magyar nyelvű felülettel is, ezért azoknak sem lesz problémás a használata, akik hadilábon állnak az angollal, vagy más idegen nyelvvel. Már ezen a beléptető aloldalon is látható, hogy a bet365-nél nem csak hagyományos sportfogadásra nyílik lehetőség, hanem élőben is fogadhatunk, és emellett élő közvetítéseket is megtekinthetünk a rendszeren keresztül.

A cég ez utóbbi két szolgáltatását igyekszik minél jobban kihangsúlyozni, mert akárhogy is ragozzuk a dolgot, azért mégis a sportfogadás szekció az, ami igazán pörög az oldalon, de persze azért az online kaszinó részlegre is kellő figyelmet fordítanak az üzemeltetők. A Sportfogadási aloldalra jutva, amennyiben még nem vagyunk regisztrált tagok, pár lépésben könnyedén elvégezhetjük a bet365 regisztráció procedúráját, amelyet követően, teljes jogú tagként vethetjük bele magunkat a sportfogadásba, ha úgy tartja kedvünk. A felhasználói fiókunkba a főmenü jobb oldalán megtalálható box-on keresztül tudunk belépni a regisztrációnál megadott felhasználói nevünk és jelszavunk megadásával.

Minden szükséges adminisztrációt, egyenleg feltöltés, kifizetések stb. a felhasználói fiókunkba történő belépést követően tudunk elvégezni. Az oldal felépítése tulajdonképpen jónak mondható, és bár elsőre talán kissé zavarónak hathat, a bal oldali menüben megtalálható bőséges sportfogadási kínálat, némi idővel ezt is meg lehet szokni.

A platform alapvetően jól működik, bár tény, hogy egyes aloldalak időnként kissé lassan töltődnek be, viszont a bet 365 szolgáltatásainak minősége és a bőséges sportfogadási és online kaszinó kínálat kárpótolja a játékosokat az esetleges kellemetlenségekért. Ha valamilyen technika problémánk merülne fel, akkor az oldal alsó részén megtalálható „Technikai problémák” részlegben, vagy a gyakran ismételt kérdések szekcióban érdemes körülnézni, mert jó esély van rá, hogy a minket érintő gonddal már más is szembesült korábban, így a megoldás valószínűleg már le van ott írva.

Ha mégsem boldogulnák, akkor még mindig felvehetjük a kapcsolatot a bet365 ügyfélszolgálatával is, amelyre a hagyományos elérhetőségek mellett (telefon, e-mail, fax), élő chat formájában is lehetőségünk nyílik. Csodát ne várjunk az élő chat-től, viszont ha türelmesek vagyunk, akkor előbb-utóbb mindig akad valaki a túloldalon, aki igen készségesen, és kifejezetten szakszerűen orvosolja a gondunkat.

A bet365 platformjának jellemzői

Az oldal linkjét a böngészőnkbe bepötyögve egy beléptető „kapu-szerű” aloldalra jutunk, ahol egy-két kattintással kiválasztható az általunk használni kívánt nyelv a platformhoz.

A regisztráció menete is kifejezetten könnyűnek mondható, így ha még nem rendelkezünk bet365-ös felhasználói fiókkal, akkor azt pár lépésben létre tudjuk hozni, a platform jobb felső sarkában található „Regisztráció” linkre kattintva, ahol az instrukciókat követve szinte gyerekjáték az egész folyamat.

A magyar nyelvet kiválasztva, néhány másodperc elteltével betöltődik a 100%-osan magyar nyelvű, kifejezetten a hazai felhasználók számára szolgáló oldal.

Az platform dizájn terén nagyfokú letisztultság jellemzi, egyáltalán nincsenek benne zavaró elemek, de ami a felhasználói szemmel nézve a legfontosabb, minden menüpont a számára megfelelő helyen található meg, ezért még azoknak sem jelent komolyabb kihívást a rendszer használta, akik életükben először járnak a bet365 háza táján.

Sportfogadás, odds-ok és online kaszinó

A bet365 sportfogadási platformját minden barokkos túlzás nélkül, nyugodtan hívhatjuk az európai sportfogadás „zászlóshajójának”. Aki első blikkre nem ért egyet ezzel, az csak vessen egy pillantást a sportfogadási szekció kínálatára, amely már-már zavarba ejtően bőséges.

Van itt szinte minden, ami csak fogadható sportként szóba jöhet, legyen szó akár hagyományos csapat sportokról (labdarúgás, vízilabda, kosárlabda stb.), technikai sportokról (motorverseny, forma 1 stb.), egyéb sportokról (snooker, floorball, golf, baseball stb.), vagy a hazánkban is egyre népszerűbb E-sportokról. Annak, hogy hogyan, miként állítjuk össze a fogadási szelvényünket, gyakorlatilag csak a képzeletünk szabhat határt.

Számos piac aktuális ajánlata közül választhatunk, az odds-ok is egész jónak mondhatók, és aki szeret kicsit komolyabb kockázatot vállalni az igen szép nyereményeket vághat zsebre egy-egy jól sikerült kombinált fogadással. Mivel az oldalon lehetőség van az azoknak a sporteseményeknek az élőben történő megtekintésére, amelyekre fogadtunk, ezért érdemes kihasználni ezt a szolgáltatást már csak azért is, mert a hazai tv csatornák finoman szólva sem kényeztetnek el minket túlzottan, az izgalmas sportesemények élő közvetítésével. Természetesen élőben is fogadhatunk az oldalon a hagyományos fogadási módok mellett.

A weblap bal oldalán találhatók meg a sportfogadási kínálatban szereplő sport típusok, sportágak szerinti bontásban.

Az általunk kiválasztott sport típusra kattintva, kedvünkre válogathatunk az azon belüli ligák, bajnokságok eseményei között, ahol a különféle piacok odds-ai révén gyakorlatilag bármilyen szelvényt összeállíthatunk, függően attól, hogy milyen rendszerű fogadást részesítünk előnyben, illetve, hogy mekkora összeget akarunk kockáztatni egy-egy szelvénnyel.

A bet365 rendszere lehetővé teszi a regisztrált tagok számára az úgynevezett „élő fogadásokat”, azaz nem csupán egy-egy adott sportesemény kezdete előtt, hanem a meccs közben is szinte bármikor fogadhatunk a mérkőzés kimenetelére, illetve annak bizonyos eseményeire.

További jó hír, hogy a bet365 a regisztrált felhasználói számára lehetőséget nyújt a platformon egyes sportesemények élőben történő megtekintésére is, amelyhez elég, ha némi pénzzel rendelkezünk a sportfogadási egyenlegünkön, illetve van az adott eseményre szóló érvényes fogadásunk.

A kínálati palettára jellemző, hogy olyannyira széleskörű, hogy a népszerű csapatsportok mellett (labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, amerikai futball, vízilabda stb.), téli sportokra, E-sportokra, lóversenyre, sőt még virtuális sportokra is fogadhatnak a játékosok, ráadásul kissé rendhagyó módon még a tőzsde is szerepel a bet365 repertoárjában.

bet365 Mobile

A bet365 (mobile.bet365.com) sportfogadási platformjának többféle mobil applikációja is elérhető, amelyek a következő készülékekkel kompatibilisek: Nokia készülékek, iPhone, iPad, BlackBerry, Android-os készülékek és Windows Phone. Az iOS operációs rendszerű alkalmazás az App Store-ból, az Androidos applikáció közvetlenül a weboldalról is letölthető, míg a windows alkalmazás a Windows Store-ból szerezhető be ingyenesen.

A sportfogadási applikáció révén a mérkőzések közvetítései mobil készülékeken is megnézhetők. A bet 365 online kaszinójában játszhatunk közvetlenül az oldalon, vagy az asztali számítógépünkre letölthető szoftvert használva is, de természetesen létezik egy külön mobil eszközökre letölthető alkalmazása is a kaszinónak (a pókerhez nem szükséges külön applikáció letöltése).

A bet365-nek létezik egy online kaszinó applikációja is, így a kaszinójátékok, nyerőgépek és a póker kedvelői is bármikor játszhatnak okos készülékükkel aktuális tartózkodási helyüktől teljesen függetlenül.

Az utóbbi pár évben a mobileszközök, okostelefonok, táblagépek használata a nemzetközi trendeknek megfelelően hazánkban is igen elterjedtté vált.

A bet365 mint az online szerencsejáték ágazat egyik piacvezető cége többféle mobileszközre elérhető alkalmazást is biztosít a platform regisztrált tagjai számára, így az ezeket használó játékosok mindenféle helyi kötöttség nélkül vehetnek részt a sportfogadásban, illetve élvezhetik az online kaszinó izgalmas játékait.

bet365 alternatív linkek (elérése)

bet365 magyar = Italiabet365 = 365sport365 = allsport365 = belépés = bet365 Italia = Italianbet365 = 365-808 = 788-sb = bet365bg = bet356 = Magyarország = bet365 elérés = bejelentkezés = bet365.it

Összegzés

A bet365 hosszú évek óta jelen van az online szerencsejáték piacon, és hatalmas felhasználói bázissal büszkélkedhet világszerte. Az egyik legmegbízhatóbb cégnek számít, amelynél biztonságban van a befizetett pénzünk, így nem kell aggódunk semmi miatt, és teljes figyelmünket a sportfogadásra, online kaszinó játékokra tudjuk fordítani.

Lehet, hogy a 365bet rendszere nem a legszebb dizájnnal felvértezett online szerencsejáték platform, viszont működés tekintetében a legmegbízhatóbbak egyike, ezért ha olyan helyen akarjuk próbára tenni a sportfogadási tudásunkat, vagy szeretnénk kicsit lazítani, kiereszteni a gőzt, levezetni a napi stresszt a kaszinója játékaival, akkor a bet365 az egyik legoptimálisabb választás jelenleg a hazai online szerencsejáték piacon.

A cég a sportfogadási részleg mellett egy professzionális online kaszinó szekcióval is rendelkezik, ahol számos kiváló kaszinó játék, nyerőgép is a rendelkezésre áll azon játékosoknak, aki próbára szeretnék tenni a szerencséjüket.

Más oldalak