bet365

Bet365 - Alternative link

 

A bet365 webes platformja mögött álló vállalat egy olyan, az Egyesült Királyságban bejegyzett cég, amely több mint 200 országban biztosítja az online sportfogadás és szerencsejáték lehetőségét világszerte. A bet365-nek több mint 3.000 alkalmazottja van, és az EU-n belül az egyik piacvezető óriáscégnek számít napjainkban az online szerencsejáték ágazatban.

A vállalat elsődlegesen a sportfogadásra fókuszál, de emellett kifejezetten komoly hangsúlyt fektet a webes platform online kaszinó szekciójára is. Az oldalon az élőben történő sportfogadás lehetősége mellett az a regisztrált felhasználóknak lehetőségük nyílik a legtöbb fontosabb mérkőzés közvetítésének megtekintésére is, így ez a szolgáltatás igencsak kiemeli a céget a hasonló területen tevékenykedő piaci versenytársai közül.

A bet365 előnyei

  • Az átlaghoz képest jobb bónuszok, promóciók
  • Magyar nyelvű kezelőfelület
  • Rendkívül széleskörű sportfogadási kínálat, élő fogadás
  • Élő mérkőzés közvetítések
  • Sokféle fogadási variáció
  • Többféle, jól használható mobil applikáció, kompatibilitás szinte minden operációs rendszerrel
  • Élő kaszinó szolgáltatása

A bet 365 hátrányai

  • Időnként lassan betöltődő oldalak
  • Az ügyfélszolgálat esetenként elég lassan reagál a megkeresésre
  • Az élő chat használatához némi türelem kell

A bet365 oldalának felépítése, jellemzői

Az oldal dizájnja viszonylag egyszerűnek mondható, bár tény, hogy ez az „egyszerűség” nagyban hozzájárul annak áttekinthetőségéhez. Nincsenek rajta ide-oda mozgó, zavaró elemek, idegesítő, villódzó bannerek, és a zöld háttérszín, valamint a vele harmonizáló egyéb árnyalatok kifejezetten nyugtatóan hatnak az emberre. Amikor megnyitjuk a bet365.com weblapját, akkor egy olyan aloldal fogad minket, amelyen kiválaszthatjuk az általunk használni kívánt nyelvet.

Szerencsére a bet365 rendelkezik magyar nyelvű felülettel is, ezért azoknak sem lesz problémás a használata, akik hadilábon állnak az angollal, vagy más idegen nyelvvel. Már ezen a beléptető aloldalon is látható, hogy a bet365-nél nem csak hagyományos sportfogadásra nyílik lehetőség, hanem élőben is fogadhatunk, és emellett élő közvetítéseket is megtekinthetünk a rendszeren keresztül.

A cég ez utóbbi két szolgáltatását igyekszik minél jobban kihangsúlyozni, mert akárhogy is ragozzuk a dolgot, azért mégis a sportfogadás szekció az, ami igazán pörög az oldalon, de persze azért az online kaszinó részlegre is kellő figyelmet fordítanak az üzemeltetők. A Sportfogadási aloldalra jutva, amennyiben még nem vagyunk regisztrált tagok, pár lépésben könnyedén elvégezhetjük a regisztráció procedúráját, amelyet követően, teljes jogú tagként vethetjük bele magunkat a sportfogadásba, ha úgy tartja kedvünk. A felhasználói fiókunkba a főmenü jobb oldalán megtalálható box-on keresztül tudunk belépni a regisztrációnál megadott felhasználói nevünk és jelszavunk megadásával. Minden szükséges adminisztrációt, egyenleg feltöltés, kifizetések stb. a felhasználói fiókunkba történő belépést követően tudunk elvégezni. Az oldal felépítése tulajdonképpen jónak mondható, és bár elsőre talán kissé zavarónak hathat, a bal oldali menüben megtalálható bőséges sportfogadási kínálat, némi idővel ezt is meg lehet szokni.

A platform alapvetően jól működik, bár tény, hogy egyes aloldalak időnként kissé lassan töltődnek be, viszont a bet 365 szolgáltatásainak minősége és a bőséges sportfogadási és online kaszinó kínálat kárpótolja a játékosokat az esetleges kellemetlenségekért. Ha valamilyen technika problémánk merülne fel, akkor az oldal alsó részén megtalálható „Technikai problémák” részlegben, vagy a gyakran ismételt kérdések szekcióban érdemes körülnézni, mert jó esély van rá, hogy a minket érintő gonddal már más is szembesült korábban, így a megoldás valószínűleg már le van ott írva.

Ha mégsem boldogulnák, akkor még mindig felvehetjük a kapcsolatot a bet365 ügyfélszolgálatával is, amelyre a hagyományos elérhetőségek mellett (telefon, e-mail, fax), élő chat formájában is lehetőségünk nyílik. Csodát ne várjunk az élő chat-től, viszont ha türelmesek vagyunk, akkor előbb-utóbb mindig akad valaki a túloldalon, aki igen készségesen, és kifejezetten szakszerűen orvosolja a gondunkat.

Promóciók és megszerezhető bónuszok

A bet365 mindig is közismert volt az online játékosok körében a különféle promócióiról és a más sportfogadó irodákhoz képest magasabb értékű bónuszairól. Szerencsénkre legyen mondva nincs ez másként manapság sem, így aki mostanában tervezi, hogy regisztrál náluk, legyen szó sportfogadásról vagy az online kaszinóról, egész jó üdvözlő bónuszokat zsebelhet be, bár az is tény, hogy minden egyes bónusz típusnak megvannak a cég által meghatározott, és igen szigorúan betartott megforgatási feltételei is.

A sportfogadás kedvelői az új regisztrációjukkor vehetik igénybe a bet365 által nyújtott üdvözlő bónuszt, melynek a maximális összege 15.000 Ft és a befizetett pénzösszeg 100%-ára értendő, azaz ha 10.000 Ft-ot fizetünk be az első alkalommal, akkor további 10.000 Ft-tal gazdagodva vethetjük be a tudásunkat az oldalon.

Aki előnyben részesíti a mobil eszközökről történő sportfogadást, annak sem kell csüggednie, mert mobil készülékével regisztrálva igényelheti az úgynevezett „on the move” bónuszt, amellyel szintén a befizetett pénzösszegének 100%-át kapja meg, 7.500 Ft-os maximális összeghatárig. A kaszinóban is szert tehetünk új belépő tagként bónuszokra.

Ezek egyike kifejezetten a slot-ok, félkarú rablók kedvelőinek szól, akik a befizetett pénzösszegük 200%-át kapják meg a bónusz formájában a cégtől, 60.000 Ft-os maximális összeghatárig. Emellett az online kaszinó az új játékosok számára felkínál egy welcome, azaz üdvözlő bónuszt is, amelynek összege maximálisan 30.000 Ft lehet, az általunk befizetett pénz mértékének függvényében.

A póker rajongók számára is rendelkezik bónusz promóciókkal a bet365, ők 100 eurót vághatnak zsebre bónuszként, persze természetesen csak akkor, ha eleget tesznek a bónusz igénybevételéhez szükséges követelményeknek.

Sportfogadás, odds-ok és online kaszinó

A bet365 sportfogadási platformját minden barokkos túlzás nélkül, nyugodtan hívhatjuk az európai sportfogadás „zászlóshajójának”. Aki első blikkre nem ért egyet ezzel, az csak vessen egy pillantást a sportfogadási szekció kínálatára, amely már-már zavarba ejtően bőséges.

Van itt szinte minden, ami csak fogadható sportként szóba jöhet, legyen szó akár hagyományos csapat sportokról (labdarúgás, vízilabda, kosárlabda stb.), technikai sportokról (motorverseny, forma 1 stb.), egyéb sportokról (snooker, floorball, golf, baseball stb.), vagy a hazánkban is egyre népszerűbb E-sportokról. Annak, hogy hogyan, miként állítjuk össze a fogadási szelvényünket, gyakorlatilag csak a képzeletünk szabhat határt.

Számos piac aktuális ajánlata közül választhatunk, az odds-ok is egész jónak mondhatók, és aki szeret kicsit komolyabb kockázatot vállalni az igen szép nyereményeket vághat zsebre egy-egy jól sikerült kombinált fogadással. Mivel az oldalon lehetőség van az azoknak a sporteseményeknek az élőben történő megtekintésére, amelyekre fogadtunk, ezért érdemes kihasználni ezt a szolgáltatást már csak azért is, mert a hazai tv csatornák finoman szólva sem kényeztetnek el minket túlzottan, az izgalmas sportesemények élő közvetítésével. Természetesen élőben is fogadhatunk az oldalon a hagyományos fogadási módok mellett.

Bet365 Mobile

A bet365 (mobile.bet365.com) sportfogadási platformjának többféle mobil applikációja is elérhető, amelyek a következő készülékekkel kompatibilisek: Nokia készülékek, BlackBerry, iPhone, iPad, Android-os készülékek és Windows Phone. Az iOS operációs rendszerű alkalmazás az App Store-ból, az Androidos applikáció közvetlenül a weboldalról is letölthető, míg a windows alkalmazás a Windows Store-ból szerezhető be ingyenesen.

A sportfogadási applikáció révén a mérkőzések közvetítései mobil készülékeken is megnézhetők. A bet 365 online kaszinójában játszhatunk közvetlenül az oldalon, vagy az asztali számítógépünkre letölthető szoftvert használva is, de természetesen létezik egy külön mobil eszközökre letölthető alkalmazása is a kaszinónak (a pókerhez nem szükséges külön applikáció letöltése).

Bet365 tükörszerveren

Italiabet365 = 365sport365 = Bet365 Italia = Italianbet365 = 365bet = 365-808 = 788-sb = bet365bg = allsport365 = bet356 = link alternatif = alternatív link = alternative link = работещ линк = спортни залози = бет365 = онлайн = bet365 зеркало = как да вляза.

Най-новият алтернативен линк на Bet365 за България, който се явява последен е ненужен поради взимането на лиценз е 28365-365.com.

Más oldalak